dinsdag, augustus 22, 2006

2-daagse

Hoi

We zijn terug van ons uitstapje. Is wel fijn geweest. Wel heel veel in de trein gezeten.

De eerste dag zijn we naar Kagoshima gegaan. Dit was 5 uur trein. Daar zijn we naar een actieve vulkaan gaan kijken en ook naar onsen gegaan. Dat was wel mooi, die onsen liepen over in de zee, dus we hebben ook 5 seconden in de zee gezwommen, de stroming was nogal hevig vandaar de 5 seconden :)

De volgende morgend zijn we om 8 uur vertrokken naar Nagasaki. Dit was weer 4 uur trein-zitten. Hier hebben we het atoombommuseum bezocht, gewinkeld en dat is het eigenlijk.

Deze morgend zijn we om 8 uur weer vetrokken richting Osaka. Onderweg hebben we wel 2 stops gemaakt. De eerste was na 2 uur trein om de Ghibli-winkel te bezoeken. daarna weer 2 uur gereden en daar zijn we een kasteel gaan bezoeken. En daar na was het nog een half uurtje rijden richting Osaka.

In Osaka aangekomen zijn we weer gestopt bij de curry-zaak. En dat was het zo ongeveer.

Groetjes
En tot binnenkort. (nog 4 dagen in Japan)

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hallo japanners zou je mij kunnen laten weten of je graag hebt dat ik maandag of dinsdag verlof neem ik moet dat zo vlug mogelijk doorgeven ik denk dat het misschien al te laat is maar ik wil wel proberen als je het wilt hier nog altijd slecht weer mieke en johny zijn ook uit elkaar en an meynen is verhuisd we zijn gaan bloed geven en lea heeft het verteld hoe zit het voor zondag moeten wij naar frederik komen en om hoe laat kun je daar iets op zeggen zo dat wij ook iets weten wat we moeten doen nog heel veel vakantie plezier want nu is het wel aan het afkorten wwes voorzichtig vergeet niets en tot weldra groetjes mama papa

4:47 a.m.  

Een reactie posten

<< Home